Brøndby Strand Spejderne

Kontakt

Adresse: 

Ulsøparken 57

Spejderhytten

2660 Brøndby Strand

Familiespejd billede
IMG 9587
IMG 9601

Brøndby Strand Spejderne

Velkommen hos Kiowa-Ringebæk gruppe - Spejderne i Brøndby Strand

Vi er spejderne i Brøndby Strand og hos os har vi spejdere i alle aldre: fra de helt små 3-årige i følge med deres forældre til de 16-24 årige. Vi mødes hver mandag for de 10 til 16 årige, hver onsdag for de 6 til 10 årige og hver anden søndag for vores aller yngste: de 3 til 6 årige.

I vores gruppe gør vi alt for at give dig som spejder en masse fantastiske og lærerige oplevelser, igennem lejre, ture og vores ugentlige møder. Vores hjerteblod er: det er frivilligt at være spejder, alle skal have det sjovt og det må det ikke gå ud over!

Du kan læse mere om hvad det er at være spejder, og hvornår vores forskellige aldersgrupper mødes i menuen i toppen. Klik dig ind og find ud af mere om os.

Følg os på facebook

Du kan også følge os på facebook! Her lægger vi invitationer ud til vores ture, billeder op fra vores aktiviteter, og opslag om hvad spejder er for noget. Så hvis du vil have en lille forsmag, så hop da lige forbi! Du finder os her: facebook.com/BrondbyStrandSpejderne/

Ellers er du velkommen til at kigge forbi og høre mere om mulighederne for at blive spejder i Brøndby Strand, eller kontakte os på mail: spejdernes [at] gmail [dot] com