Patruljekursus i Påsken

Patruljekursus i Påsken

 

Patruljekurset i påsken er en af årets største begivenheder i troppen. Her får patruljen lov til at prøve sine egne grænser af, igennem patruljeliv, personlig udvikling og ansvar for sig selv. Patruljen tager nemlig afsted uden voksne ledere. 

 

For kurset skal hver deltager betale 200 kr. 

 

Transportudgifter dæker gruppen, og gruppen står også for indkøb og koordinering af billetter.


Gruppen betaler resten af prisen, hvilken bliver dækket af kommunen. Vi håber det betyder at alle der har lyst har mulighed for at komme afsted på et af de sjoveste kompetencegivende kurser i Det Danske Spejderkorps, hvor man i trygge rammer kan møde nye mennesker og udvikle sig sammen med sin patrulje. 


På påskekurset bor man sammen med sine spejderkammerater hjemmefra, laver mad sammen og sørger for sin egen lejrplads, mens man i løbet af dagen på aktiviteter møder andre spejdere fra hele landet.

Patruljen har ikke en voksen leder med hjemmefra. Dog er der selvfølgelig voksne til stede i form af de lejransvarlige, men det gør, at spejderne selv lærer at tage ansvar for opgaver der skal klares, hvilket netop er det, hele kurset handler om: at lære, hvordan man igennem egne styrker sammen kan klare dagligdags opgaver. I finder betalingen for årets påskekursus her: brøndbyspejderne.dk/node/417

 

 

Invitationen til årets ptruljekursus på Forlev Spejdercenter: 

I kan se årets invitation til påskekursus på Forlev Spejdercenter 2016: 

http://forlev.dk/media/Paaske_2016.pdf  

 

 

 

-