Plan kurset siger: derfor skal du på PLan!

Plan kurset siger: derfor skal du på PLan!

Her får du kursernes egen grund til, hvorfor du skal på PLan

Hvad er PLan?

 

"PLan er kurser for unge spejdere i Det Danske Spejderkorps. PLan skal du tage på, hvad enten du er en supermotiveret spejder, der bare ikke kan få nok, eller du faktisk er ved at gå lidt kold i at være spejder, men gerne vil give det en chance til. Uanset hvad så er det garanteret, at du sådan cirka får verdens fedeste oplevelse ved at tage på PLan!

PLan Hylkedam varer syv dage, og selvfølgelig skal du deltage på hele kurset. Du kommer til at lære nye venner at kende, og skal sove ude og lave mad sammen med dem. Det rykker for vildt, og hvis du vil, så kan du få de bedste venner, nye tricks til patruljelivet og spejder-arbejdet. Kurserne arrangeres af nogle dygtige spejdere, der lægger en masse krudt, energi, gejst og tid i at lave det mest fantastiske kursus lige netop for og til dig!

Skal du ud at opleve dig selv, og hvad spejder egentlig er, eller skal du bare blive hjemme med familien og spille brætspil i en hel uge og høre på bedstemors samme gamle historier?"

 

Hvad får du ud af PLan?

 

"Du får en kæmpe oplevelse, som du vil snakke om og tænke tilbage på i mange år fremover. Du vil få nye venner, som du kommer rigtig tæt ind på – mange har faktisk fået venner for livet af at være på kursus sammen i efterårsferien. Du får motivation og værktøjer til dit videre spejderarbejde, og du vil kunne se spejderbevægelsen i et bredere perspektiv.

Du ved kun, hvad du går glip af, hvis du har været af sted – og når man først har været af sted, så ved man, at det er mere vigtigt at være på kursus i efterårsferien end at være til tante Odas fødselsdag!" 

- PLan Hylkedam